Mijn favorieten

Woning verkopen


Er zijn maar weinig momenten in het leven dat je op één dag zoveel geld kunt "verdienen" als bij het verkopen van een huis. Het vergt dan ook uiterste concentratie, aandacht en vakkennis. Het is ten slotte niet een paar schoenen dat je wegdoet.

Wat is een goede vraagprijs om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren? Hoe informeer ik iedere kandidaat koper zo optimaal mogelijk? Moet ik de woning daarvoor aanbieden met een bouwkundig rapport? Wanneer wil ik de woning verlaten? Dit is zomaar een kleine greep van gedachten die opkomen bij het verkopen van een huis.

Indien wij een woning verkopen beginnen wij altijd met een vrijblijvend verkoopgesprek op locatie. Wij lopen dan met je door de woning om een inschatting van de verkoopwaarde te maken. Hierbij geven wij tevens tips om de woning zo goed mogelijk te presenteren. Foto's van het huis laten wij door een professionele fotograaf maken met gevoel voor een goede verhouding tussen groothoeklens en realiteit. In goed overleg maken wij een pakkende tekst erbij.

Door ons NVM lidmaatschap zijn wij in staat om de woning goed op Funda en bij onze collega makelaars te presenteren. Bezichtigingen worden uitsluitend door Kees Droste of Mieke de Vries gedaan. Eigenaren met hart voor de zaak!

Onderhandelingen voeren wij in nauw overleg. Samen gaan wij voor de beste verkoop.