Mijn favorieten

Taxaties


Ook voor een taxatie/waardebepaling ben je op het juiste adres bij Droste De Vries Makelaars BV. Onze makelaars zijn deskundig en op de hoogte van de ontwikkelingen in de huizenmarkt.

Ik heb een woning gekocht, heeft de bank hier een taxatie voor nodig?  Heb ik een taxatie nodig als ik mijn hypotheek wil verhogen? Ik heb een waardering van mijn pand nodig voor het vaststellen van de fiscale waarde. Een taxatierapport kan dus noodzakelijk zijn voor verschillende financiële aspecten.

Kees Droste en Mieke de Vries zijn beide persoonlijk lid van de NVM en van de Stichting Vastgoed Cert.  Dit zijn voor hypotheekverstrekkers en ander financiële instellingen belangrijke voorwaarden om een taxatie rapport te accepteren. Ook zijn Kees Droste en Mieke de Vries bevoegd NWWI taxaties uit te voeren.

De taxatierapporten komen tot stand nadat de situatie ter plekke is opgenomen. Rekening houdende met stand en ligging, bouwaard en constructie, de staat van onderhoud (voor zover met het oog waarneembaar), de bestemming, de bebouwingsmogelijkheden, alsmede alle andere op de waarde van invloed zijnde factoren.

Een goed taxatierapport vergt dus veel kennis en deskundigheid. Dit hebben wij in huis!