Mijn favorieten

Woning kopen


Er zijn maar weinig momenten in het leven dat je op één dag zoveel geld uitgeeft als bij het kopen van een huis! Het vergt dan ook uiterste concentratie, aandacht en vakkennis. Het is tenslotte niet een paar schoenen dat je koopt.

"Wordt het de stad Utrecht of toch een dorp erom heen? Wordt het een appartement of toch een huis? Wordt het een dakterras/ balkon of wordt het een tuin? (Heb ik überhaupt  groene vingers?) Hoeveel slaapkamers wil ik minimaal? Moet mijn buitenruimte perse op het zuiden georiënteerd zijn?"  Dit is zomaar een kleine greep van gedachten die opkomen bij het zoeken van een huis.

Of jij nou je zoektraject ingaat met alle wensen precies op een rij of niet, je komt jezelf hoe dan ook op een bepaalde manier tegen. Want een huis zoeken en bekijken roept vragen op in jezelf. Wensen worden eisen, eisen worden weer wensen, je maakt afwegingen en doet concessies. Naast het emotionele aspect is ook het rationele aspect belangrijk. Hoe is bijvoorbeeld de bouwkundige staat van een huis, wat is het voor een wijk, hoe is het gesteld met de planologische ontwikkelingen in de buurt, is de prijs van een woning in verhouding met de staat van onderhoud en markt? Hier helpen wij je graag mee!

Wij vinden het belangrijk dat we je een beetje leren kennen en dat er een wederzijdse klik is. Je kunt ons te allen tijde bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor. Wij vertellen je graag over begeleiding en service die wij je kunnen bieden. Wat begint bij het opstellen van een zoekprofiel en wat eindigt met de overdracht bij de notaris.